Qui som

Gelats

RaffaGelati

El meu tiet Matteo, Mestre Gelater i fundador de la nostra saga de gelaters artesans, definia com a un bon gelat, aquell que; té el gust autèntic del producte que li dona nom, té una textura fina i suau al paladar i és de fàcil digestió. És per aquest motiu que posem cura en tots els aspectes que incideixen directament o indirectament en l'elaboració i conservació dels productes RaffaGelati

Els nostres gelats són una solució que barreja passat i futur:
- Del passat recull l'experiència dels pous, tècnica que mantenia freds els gelats durant molt de temps amb recursos limitats d'energia, alhora que manté les qualitats dels mateixos inalterades perquè l'aire que el refreda no el toca, el transmet a través del recipient d'inox.
- Del futur, recull la imatge de veure els diferents gelats a través dels vidres temperats, gaudint d'una sintonia de colors i llums molt nítida i clara.

Les vitrines que utilitzem també tenen la capacitat de transmetre diferents temperatures als diferents pous aconseguint així que els gelats sempre siguin cremosos i fàcils de manipular. A RaffaGelati tenim cura de l'ambient i dediquem molts esforços a reduïr el consum enegètic.

L'elaboració dels gelats RaffaGelati està supervisada pels nostres mestres geladers, amb l'experiència i la passió per l’elaboració artesanal i tradicional dels gelats. Tenim passió per la qualitat, per això elaborem els nostres gelats diàriament al nostre obrador, utilitzant ingredients naturals i d'alta qualitat.

Els nostres gelats són bons, sans i naturals.

La passió, la creativitat i la inquietud per la innovació, mantenint els valors de tradicionals del meu tiet Matteo fan de les geladeries RaffaGelati unes de les més ben valorades de Tarragona.

Darrerament, RaffaGelati ha obert un Ice & Coffee per explorar la combinació de gelats i cafès, oferint cafès d'alta qualitat i mantenint la del gelat artesà amb els sabors més creatius i sorprenents.

Som obradors desde 1958

Més de 66 anys elaborant gelats per a tu